Clinic 4 & 10 Mijl van Sneek door AV Horror

4 en 10 Mijl van Sneek
Afbeelding

AV Horror organiseert een clinic om deelnemers aan de 4 & 10 Mijl van Sneek klaar te stomen voor het evenement op zondag 26 mei. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

‘’De clinic voor de 4 mijl bestaat uit één baantraining (interval) per week op maandagavond van 18:30 tot 19:30 onder leiding van Pytsje Rijpma.
Daarbij is er een duurloop die je, bijvoorbeeld op donderdag of vrijdag, zelf moet doen. Bijvoorbeeld te beginnen met 2 km en deze opbouwen tot 6.5 a 7 km en dan weer afbouwen naar 26 mei.

Voor de 10 mijl kun je er voor kiezen om een wekelijkse duurloop met AV Horror te lopen. Deze is altijd op zondag om 9.00 en start meestal bij de kantine van AV Horror. De tussenliggende trainingen doe je dan zelf volgens aangeleverde schema’s.

Je kunt er ook voor kiezen om de baantrainingen mee te doen op woensdagavond om 19:15 onder leiding van Ronald de Lange op de atletiekbaan én op zondag de gezamenlijke duurloop. Ook dit keer met een schema waar je voor jezelf nog kunt trainen.’’

Met sportieve groet, Namens het clinic team,


Ronald de Lange Jurjen Smit en Ylona Kruis