Inschrijving 4 & 10 Mijl van Sneek geopend!

4 en 10 Mijl van Sneek
Afbeelding

Doe op zondag 26 mei mee aan hét hardloopevenement van Sneek. De inschrijving is zojuist geopend, schrijf je hier in. Wanneer je je voor 1 mei inschrijft ontvang je een gratis 4 & 10 Mijl van Sneek hardloopshirt. De voorinschrijving sluit 15 mei. Na inschrijving is mogelijk op zondag 26 mei. Alle informatie en het laatste nieuws over de 4 & 10 Mijl van Sneek is hier te vinden. 

4-Mijl

Sinds 2013 organiseert GrootMedia de 4-Mijl van Sneek. Waar sport en gezelligheid centraal staat. Het uitlopen van de afstand van 6,4km is de perfecte uitdaging voor beginnende hardlopers. Loop twee keer een ronde van 3,2km dwars door het bruisende centrum van Sneek en over de Waterpoort heen. Onder begeleiding van muziek, enthousiaste speakers, en het publiek langs de route ga je de finish halen. 

10-Mijl

Dit jaar is er een extra uitdaging, namelijk een 10-Mijl afstand (16,1km)! Onder luide aanmoedigingen ga je van start in de marktstraat, vervolgens loop je met een prachtige route via IJlst, Oosthem, Folsgare en IJsbrechtum en finish je weer in het gezellige centrum van Sneek. De 10-Mijl afstand is de ideale laatste test voor deelnemers aan de hele of halve Slachtemarathon, welke drie weken later gepland staat. Het definitieve parcours wordt binnenkort bekend gemaakt. 

Kidsrun

Voor de jongste deelnemers zijn er diverse Kidsruns. Met een uitdagend parcours dwars door het centrum van Sneek. Voorafgaand aan de Kidsruns wordt een leuke, gezamenlijke warming-up georganiseerd. Zodat je klaar bent voor de start! Er is een categorie voor jongens en meisjes.  

Businessrun

Naast individuele deelname kan je ook met je collega’s meedoen. Gaat jouw bedrijf de uitdaging aan? Doe als business team mee aan de 4-mijl afstand! Bleef een leuke, gezellige en sportieve dag met je collega’s en ga de strijd aan met andere bedrijven uit de regio.  

Scholieren en verenigingenloop

Gaat jouw school of vereniging de uitdaging aan? Maak een team met jouw klasgenoten of trainingsmaatjes en ga de strijd aan met de andere teams op de 4-mijl afstand! Voor zowel de deelnemende scholen als de deelnemende verenigingen wordt een klassement opgemaakt. Voor de snelste vereniging en school staat er een leuke prijs klaar.

Zien we jou zondag 26 mei aan de startlijn staan? 

Meer informatie