LeerWerkLoket Fryslân: ‘We geven individueel scholings- en loopbaanadvies’

In bedrijf
Afbeelding

 

ÚDWEST-FRYSLÂN - Na het enorme succes van de edities in 2019 en 2020, vindt op zaterdag 18 september de 3e editie van het Werkfestival Súdwest-Fryslân plaats: de dag die in het teken staat van werk, maar dan wel in festivalsferen. Geen doorsnee banenbeurs, maar een festival waar je als bezoeker - werkzoekende, student of geïnteresseerde - kennismaakt met potentiële werkgevers, lokale ondernemers, aanbieders van werk, werkspecialisten en loopbaanbegeleiders. In de aanloop naar 18 september stellen de deelnemende bedrijven en organisaties zich graag even voor! Helaas is er een fout opgetreden in de Werkfestivalkrant van 9 september, daarom stelt het Leerwerkloket Fryslân zich online opnieuw voor!

Wie zijn wij?
Wij zijn het Leerwerkloket Fryslân. Wij helpen en adviseren werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers die vragen hebben over hun loopbaan. Dit doen we voor echt iedereen in  Fryslân of je nu werkt, een uitkering ontvangt of een opleiding volgt.

Wat doen wij?
We voeren o.a.  loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en helpen je met het voorbereiden van je sollicitatiegesprek, we  geven groepsvoorlichting en bouwen mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met partners.

Waarom het Leerwerkloket? 
Wij willen dat iedereen  langdurig en  duurzaam actief kan zijn op onze snel veranderende arbeidsmarkt. Wij zijn onafhankelijk  en onze adviezen zijn gratis en verplichten je tot niets. We kijken altijd naar het belang van degene die het advies vraagt. Dus heb jij een loopbaanvraag? Wij helpen je graag verder.

Contact
Heb je vragen of wil je graag advies? Neem dan contact met ons op via: www.Fryslan.leerwerkloket.nl/contact

Aankomende zaterdag zijn wij aanwezig bij het Werkfestival in Sneek, ook dan beantwoorden wij graag al je vragen.


Ook met jouw bedrijf in de schijnwerpers? Ga dan naar www.werkfestivalswf.nl en meld je bedrijf aan!

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven uit Súdwest-Fryslân?