Sponsorloop ONS Sneek tijdens 4 & 10 Mijl van Sneek

4 en 10 Mijl van Sneek
Afbeelding

Samen met je teamgenoten de 4 Mijl van Sneek lopen!

Zondag 26 mei in de binnenstad van Sneek 4 & 10 Mijl + sponsor actie ONS Sneek.

Het is geweldig om met heel ONS Sneek mee te doen aan de 4 Mijl van Sneek! Het is een prachtig evenement wat heel goed aansluit bij de ambities van ONS. Aan dit mooie evenement verbindt ONS Sneek graag een aantal doelen.

Doel 1: ONS Sneek richt zich op maatschappelijke ambities om samen met partners de leefbaarheid en vitaliteit te vergroten. Daarmee werken we aan een sportief en gezond Súdwest-Fryslân. We willen dat letterlijk iedereen beweegt door te sporten, maar ook figuurlijk dat we met elkaar een vereniging zijn.

Doel 2: Ons tweede doel om mee te doen aan de 4 Mijl is dat het een mooie gelegenheid biedt om er een sponsorloop aan te verbinden. Wij zijn een vereniging met hoge ambities op sportief niveau, maar ook op facilitair niveau. Om deze ambities te kunnen waarmaken blijven we investeren in onze club. We willen o.a. nieuwe materialen aanschaffen, de trainers blijven opleiden, het sportpark goed onderhouden, etc.

Doel 3: Een gedeelte van de opbrengst gaat naar “Stichting Sam& voor alle kinderen”. Dit is een samenwerkingsverband van vier goede doelen (Stichting Leergeld, Stichting Jarige Job, Nationaal Fonds Kinderhulp en Jeugdfonds Sport & Cultuur) die zich allemaal inzetten voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Door Sam& te steunen zien we dat er meer kinderen geholpen kunnen worden bij de betaling van o.a. de contributie, maar ook voor het aanvragen van kleding en/of voetbalschoenen. Zo kan iedereen lekker sporten en bewegen!