Impact A uit Sneek kampioen bij de Colorguard Finals in Eindhoven

Door: Ynte Dragt Sport
Impact A Kampioen!
Impact A Kampioen! Foto: Impact Sneek

SNEEK - Nadat Impact Sneek al had meegedaan aan vier reguliere Colorguard Nederland-wedstrijden, waaronder de contest van twee weken geleden in Leeuwarden, waren afgelopen zaterdag de Finals in Eindhoven.

De jongste groep van Impact zette een show vol emoties neer, plezier - woede - angst - afkeer en verdriet. Alles kwam met veel enthousiasme voorbij in de ‘inside out’ show, wat resulteerde in een mooie 2e plaats met 79.68 punten.

‘Als een wervelwind’
Het weer sloeg om! De meiden van de juniorgroep kwamen het veld op met hun show ‘the storm is coming’. Als een wervelwind stonden zij op de vloer en kregen van de jury 82.60 punten waarmee zij een 2e plaats behaalden.

Impact A eerste
In de ochtend waren de prelims voor Impact A. Zij behaalden een prachtige score en mochten in de avond nogmaals hun show ‘out of your mind’ draaien. Vol overgave werd de show neergezet en met resultaat! Een 1e plaats met 84.14 punten: kampioen van de A class!

Engeland
Voor nu Impact Sneek zich op voor onze reis naar Engeland in het weekend van 5 april. Waar alle drie groepen mee gaan doen aan de Winter Guard United Kingdom Championships.


Foto: Impact Sneek


Foto: Impact Sneek