Afbeelding
https://www.filmdepot.nl/detail/35222/Bed-Breakfast

CineSneek Ladies Night: Bed & Breakfast

woensdag 1 mei 2024 19:15 tot 22:30

Ladies Night woensdag 1 mei:

Inloop vanaf 19.15 uur

Zaal open om 19.40 uur

Start film 20.00 uur

Ticketprijs: €17,- inclusief lekker welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag.

Let opTickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.

Ladies Night is een gezellige avond met collega’s of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je gezellig een welkomstdrankje met iets lekkers voor onder de film. Voor aanvang van de film is er een verloting met leuke prijsjes en staan er enkele stands van lokale ondernemers. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken en is de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat snacks zoals popcorn of nacho’s te halen. Na afloop krijgt iedereen een leuke goodiebag mee naar huis!

Filmomschrijving:

Nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.