Rabobank team klaar voor de Businessrun | 4 & 10 Mijl van Sneek

4 en 10 Mijl van Sneek
Afbeelding

SNEEK - Terwijl de Businessrun op 26 mei steeds dichterbij komt, zijn de sportieve collega’s van Rabobank volop bezig met hun voorbereidingen.

Waarom hebben jullie je als team ingeschreven?

“Er werken op ons bedrijf vele sportieve collega’s. Daarnaast lopen we voor het bankgebouw langs, dus wij kunnen niet ontbreken met een bedrijventeam!”

Zijn jullie al begonnen met de voorbereiding?

“Het begint weer mooier weer te worden en wat warmer, dus de loopschoenen zijn bij de meeste collega’s weer uit de kast gehaald. Dat betekent dat er weer meer meters gemaakt zullen worden, na in de wintermaanden met name in de sportschool te hebben doorgebracht. “

Hoe schatten jullie je kansen in voor het podium van de businessrun?

“Je weet nooit hoe sterk de concurrentie is, maar we zullen er natuurlijk alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen…”

Hoe zou je jullie werkzaamheden omschrijven?

“De naam Rabobank doet bij de meeste mensen natuurlijk wel een belletje rinkelen. We zitten nog altijd op het Martiniplein en daar kunnen onze klanten met alle vragen terecht. De mensen die meedoen aan de 4-mijl werken voor de afdeling verzekeringen, hypotheken, MKB en het directiesecretariaat. “

Wie verwacht je dat de snelste zal zijn van jullie businessteam?

“Wij denken dat de snelste tijd zal worden behaald door onze eigen Speedy Gonzalez, Marcel Hofstra!”

Is er een bedrijf (of concullega) die jullie graag willen uitdagen om ook mee te doen?

“Wij hebben in het pand onder andere gezelschap gekregen van Firda (voormalig Friese Poort). Het zou leuk zijn als zij ook aanwezig zijn bij de Businessrun!”

Gaat jouw bedrijf de uitdaging ook aan? Schrijf je snel in voor de businessrun