4 Mijl van Sneek Businessrun

De inschrijving opent vrijdag 9 februari 12.00!

Gaat jouw bedrijf de uitdaging aan?
Doe als business team mee aan de 4-mijl afstand! Bleef een leuke, gezellige en sportieve dag met je collega's en ga de strijd aan met andere bedrijven uit de regio. 

Download de brochure voor alle informatie 


Dit krijg je extra als team

  • Aantal munten per team (basispakket 10 munten per team); vrij te besteden aan hapjes en/of drankjes bij de aangesloten Sneeker horeca. 
  • Een teamfoto door een professionele fotograaf 
  • Vermelding GrootSneek 

Zo werkt het
Ieder team telt minimaal drie en maximaal vijf lopers. Het is mogelijk om met meerdere teams per bedrijf deel te nemen. het team mag zowel uit mannen als vrouwen bestaan. De drie snelste tijden tellen mee voor het businessklassement. Daarnaast komen de individuele tijden ook in het algemene klassement. 

Meer informatie volgt binnenkort. 

Inschrijfgeld

  • Deelname met één Businessteam aan de 4-mijl is €235,-
  • Elk volgend Businessteam €210,-

De voordelen op en rij:

  • Een sportieve dag voor jou en je collega's
  • Promoot een gezonde leefstijl onder jouw medewerkers door mee te doen 
  • Teambuilding tijdens het evenement. maar ook in de aanloop
  • Een goede manier om je bedrijf in de regio te presenteren

TIP: bereid je onder professionele begeleiding voor!

Met jouw team in topvorm aan de start staan van de 4 Mijl? We bieden deelnemende bedrijven, verenigingen en teams een trainingstraject aan om onder professionele begeleiding van hardlooptrainer Harry Jorritsma van Lichtlopen te trainen voor de 4 & 10 Mijl van Sneek. Clinics en hardloopschema op maat voor jouw team. Tarieven afhankelijk van aantal deelnemers en gewenst aantal clinics.  Ontvang je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar info@lichtlopen.nl


Wordt sponsor van de 4 en 10 Mijl van Sneek!
Er zijn diverse sponsormogelijkheden, waarbij maatwerk ook mogelijk is. Koppel je naam aan een evenement dat bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Koppel je bedrijfsnaam aan de 4 en 10 Mijl van Sneek en lift mee op het grote bereik van GrootMedia. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag komen we met je in contact. Stuur een mail naar ymellema@grootmedia.nl of bel 0515-745005.