Een moderne of landelijke inrichting samenstellen volgens woonmerken

In bedrijf
Een moderne of landelijke inrichting samenstellen volgens woonmerken
Een moderne of landelijke inrichting samenstellen volgens woonmerken Eigen foto

INGEZONDEN - Het inrichten van een woning kan een hele opgave zijn. Zeker als je nog niet helemaal helder hebt welke woonstijl je het liefst wilt verkrijgen.

Er zijn tegenwoordig veel verschillende stijlen, waaronder landelijk, klassiek, modern, industrieel, of bohemien. Veel bekende merken spelen in op deze diversiteit en hebben meubels en bijpassende accessoires op de markt gebracht. Het mooie hieraan is, dat je volop inspiratie kunt opdoen, enkel door de meubels van deze merken te bekijken. Vaak staan deze woonstijls uitgestald, om je een goed beeld te geven wat binnen elke woonstijl mogelijk is.  Bij Kötter Living kun je diverse woonmerken bekijken en zo de juiste meubels uitkiezen om eenzelfde stijl in je eigen woning te realiseren. Door verschillende stijlen te combineren, creëer je een geheel unieke en persoonlijke woonstijl, die aansluit op jouw woonwensen.

Room108 woonstijl

Eén van de erkende woonmerken die bij Kötter Living is terug te vinden, is Room108. Dit jonge merk staat met name bekend om fraaie hoekbanken. Wanneer je op zoek bent naar bankmodellen die hip en comfortabel zijn, dan is dit het aangewezen merk om jouw woonstijl mee te realiseren. De mogelijkheden zijn divers, wat betreft de opstellingen van de banken en de stoffen die hiervoor gebruikt zijn. Een enthousiast team aan Nederlandse designers heeft bijgedragen aan het ontwerp van deze nieuwste modellen fauteuils en banken. De modellen zijn verder gefabriceerd in Europa en zijn ergens ieder op zich maatwerk. Doordat de banken zijn opgebouwd uit verschillende elementen, kun je altijd een bank samenstellen of vinden die aansluit bij jouw visie. De elementen zijn immers onderling te verwisselen en te combineren, waardoor je een geheel nieuwe look kunt creëren. Geen één bank is hetzelfde, waardoor je jouw persoonlijke inbreng kunt geven. 

Combineren van woonstijlen

Bezoek een plek waar meubels en woonaccessoires van over de gehele wereld samenkomen. Dit maakt het mogelijk om een goede indruk te krijgen van wat op woongebied mogelijk is. Doordat de collectie telkens weer wordt vernieuwd of aangevuld met vernieuwde elementen, kun je volop inspiratie opdoen. Nieuwe modellen aan bankstellen, kasten en tafels zijn eindeloos met elkaar te combineren, waardoor je jouw woning met succes kunt stylen. Bekijk een ruim assortiment aan woonaccessoires om het design van jouw interieur nog verder te verfijnen. Diverse elementen uit verschillende woonstijlen zijn eenvoudig onderling uit te wisselen, zodat een geheel unieke woonstijl wordt gerealiseerd, die aansluit bij persoonlijke voorkeuren. Verrijk jouw interieur door inspiratie op te doen binnen spraakmakende woonstijlen.

Een droominterieur samenstellen

Of je nu gaat voor een moderne woonkamer, een landelijke keuken, of een bohemien slaapkamer, bij deze woongigant vind je het allemaal. Alle woonstijlen zijn rijkelijk vertegenwoordigd, waarbij je kunt kiezen tussen diverse merken die naam hebben gemaakt. Je hoeft zo niet zelf alles te bedenken, maar profiteert van creatieve geesten die voor jou reeds droommeubels hebben gecreëerd. Mix en varieer om jouw interieur samen te stellen, zodat een droomwoning kan worden samengesteld in een woonstijl die jou aanspreekt. Je wilt je thuis voelen in jouw eigen woning en daarvoor zijn eindeloze mogelijkheden voor te bedenken.