Grandioos vijfde Groat Sneker Sinteklazefeest voor 70+ in de Zuiderkerk

0

Sneek-Vanmiddag werd de al weer voor de vijfde keer het Groat Sneker Sinteklazefeest  voor alle 70+ ers uit Sneek en naaste omgeving gevierd. Dit lustrumfeest rond de Goedheiligman werd een ware happening van muziek, gezang en verhalen uitmondend in een grote polonaise onder leiding van de Losse Flodders.

Het door Thuiszorg Slippens georganiseerde feest is na vijf afleveringen een blijvertje. Tientallen vrijwilligers beleven samen met de ouderen een prachtige middag.

Bingo, een Sneker Sinteklazeferhaal, een mooie bijdrage over de aanstaande festiviteiten Sneek 75 vrij door Hans Koppen, een verrassingsoptreden van Heabeltsje de Jong met een fraaie ode aan de rollator en een spetterend optreden van de Losse Flodders staan garant voor een topmiddag.

Foto’s Henk van der Veer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend