Examenstunt RSG: Stormbaan in carnavaleske sferen

0

Sneek- Vanaf vanmorgen vroeg acht uur hebben de examenleerlingen van RSG Magister Alvinus in Sneek hun school volledig op de kop gezet. De deuren ging hermetisch op slot, door de intercom werd omgeroepen dat op deze dag de leerlingen het voor het zeggen hadden. Technomuziek schalde door de luidsprekers.

Voor op het schoolterrein, een reusachtige stormbaan, waar leerlingen en docenten de strijd aangingen. Het lerarenkorps ging in grote getale nat! Veel leerlingen waren prachtig verkleed en daarmee verhoogde ze de feestvreugde.

Van lesgeven op deze stralende voorjaarsdag komt uiteraard weinig meer.Op donderdag 9 mei 2019 beginnen de eindexamens voor scholieren van de vmbo, havo, vwo en gymnasium. Altijd een spannende tijd voor de leerlingen, maar zeker ook voor de ouders en leraren.

Foto’s Henk van der Veer

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend