Westers Nautic: al dertig jaar in het hart van Sneek

0

Sneek – Westers Nautic is voor menig watersporter al dertig jaar de thuishaven in het hart van Sneek. Een bezoek aan deze zeer ruim gesorteerde allround watersportwinkel markeert de start van hun vaarseizoen. Zodra de bruggen opengaan, zorgt het voor veel gezellige drukte. Zeilkleding, onderhoudsmiddelen, navigatieapparatuur, techniek of dekbeslag, u vindt het bij Westers. Degelijk advies, concurrerende prijzen en een gemoedelijke sfeer maken het verschil.

Ruim 30 jaar geleden startten Jan & Janke Westers de winkel. Tijdens de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf uit tot een vaste waarde in Sneek en sinds een jaar is het zelfs de enige in zijn soort in het centrum van Sneek.
Ongeveer 15 jaar geleden gingen Jan en Henk-Jan verder en breidden zij uit met de import van stootranden en steigerprofiel voor alle branches, maar de watersport in het bijzonder.

Met meer dan 200 soorten heeft stootranden.nl verreweg het grootste aanbod van Europa en binnen Nederland & België vinden ook de shopfitting-, transport-, (semi)overheid en vele ander branches hier een oplossing met impact !

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend