Van den Brug toont de nieuwe Volkswagen T-Cross

0

De SUV-range van Volkswagen is compleet. Met de komst van de T-Cross staat er, naast de T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en de Touareg, een uniek en compleet aanbod van SUV’s in de showroom. De eerste recensies zijn veelbelovend en de belangstelling voor de T-Cross blijkt enorm. Daarom organiseert Van den Brug een exclusieve VIP-preview waarbij je als eerste de kans krijgt om de nieuwe T-Cross te aanschouwen. 

Donderdag 21 maart is het zover. De nieuwe Volkswagen T-Cross is die dag te bewonderen bij Van den Brug in Drachten. De Volkswagen teams van Van den Brug nodigen geïnteresseerden uit voor de exclusieve T-Cross VIP Preview. Hoewel deze kleurrijke crossover pas in april zijn landelijke debuut beleeft, is deze 21 maart al in het echt te bekijken.

Meer informatie is te vinden op Vandenbrug.nl 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend