Ying gaat er nog steeds voor!

0

yingSneek – Ying Mellema, mede-eigenaar van GrootSneek, gaat er in de komende 6 weken voor. Met de uitdaging van de Weissensee in zijn achterhoofd, en uiteraard zijn algehele lichamelijke conditie, gaat hij in samenwerking met Reseth en OptiSport werken aan zijn ‘lovehandles’. In concreto: 6 kilogram afvallen in 6 weken op een verantwoorde manier. Dus aangepaste voeding, een paar maal per week trainen. Best wel heftig. Via een blog houdt hij ons wekelijks op de hoogte.

Geen tussendoortjes meer!

‘’De 3e week, de diepste week’’, zei Seth. Geen tussendoortjes meer. Nou stellen de tussendoortjes trouwens al niet heel veel voor, een rijstwafeltje. 3 maaltijden per dag en dat was dat. Zaterdag werd de buurman 50 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een groot feest. In overleg met Seth mocht ik daar ‘’zondigen’’. 2/3 biertjes, één bitterballetje, één gehaktbal en wat nootjes. Hier stond natuurlijk wel wat tegenover.. Zondag heb ik de winterloop van AV Horror gelopen. Dat viel alles behalve mee. In het begin ging het mij nog goed af maar de laatste paar kilometers zakte ik steeds meer in. Overigens was het wel een mooie loop met veel deelnemers! En niet te vergeten, daar was ie weer, het weegmoment. Yes! 8,8 kilo eraf. Ik had het niet verwacht maar ben er zeker blij mee! Komende week mag ik weer iets meer eten en dat vind ik prima. Ik zie jullie zondag op Lekker Sneek!

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend