Terrein van gezondheidscentrum Simmerdyk rookvrij!

0

Sneek-Vanaf 1 januari 2020 is het terrein van gezondheidscentrum Simmerdyk rookvrij! De verschillende partijen binnen het pand, waaronder apotheek van der Sluis, Kliniek Tandheelkunde Sneek, Oefentherapie Mensendieck en de Huisartsen Simmerdyk vinden een rookvrij terrein passen binnen hun visie op gezondheid.

Rondom het pand zijn een aantal overkappingen en in de zomer staan er gezellige picknickbanken voor het personeel. Deze plekken worden echter ook regelmatig gebruikt door rokende jongeren. Dit beeld past niet bij wat wij als gezondheidscentrum willen uitstralen. Rookgedrag willen wij niet faciliteren.

De verschillende partijen binnen het gezondheidscentrum willen zich juist inzetten voor een rookvrije generatie. Wij willen ons juist inzetten voor een rookvrije generatie. Huisartsen Simmerdyk biedt al jaren begeleiding aan patiënten die willen stoppen met roken en ook de andere partijen adviseren hun cliënten een rookvrije leefstijl.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend