Gebreken uitstellen met Mindful Vitaal 65+

0

Sneek- Uit onderzoek blijkt dat een gezonde leefstijl op oudere leeftijd de verslechtering van de gezondheidstoestand vertraagd. Juist als je ouder wordt is het belangrijk om te blijven werken aan je vitaliteit zodat je gebreken zolang mogelijk uitstelt. Daarvoor ontwikkelden Nynke van Middelaar (voedings-,  verterings- en hormooncoach) en Janneke Offringa (mindfulfysiotherapeut) Mindful Vitaal 65+. Een cursus speciaal voor vrouwen van 65 jaar en ouder met als doel meer energie en vitaliteit. De combinatie van mindfulness en vertering maakt het een uniek programma waarin men leert om zelf de regie te hebben.

Dames van rond de 65 en ouder opgelet! Heb je lichamelijke klachten? Wil je de controle en rust? Wil je meer energie? Kun je wel wat aanmoediging gebruiken? Doe dan mee aan Mindful Vitaal 65+. Het programma van 12 weken start op donderdag 12 september 9.30 – 11.00.

Aanmelden en informatie via: www.suo-marte.nl ; info@suo-marte.nl ; 0515460202- Keizermantel 453 – 8607 GK SNEEK

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend