Open informatieavond Praktijk voor Basisvertrouwen 

0

Sneek- Op 18 maart geven we vanuit de Praktijk voor Basisvertrouwen een lezing/informatieavond in Sneek. Deze zal plaatsvinden op de Jancko Douwamastraat 31 op de Master Steve Jobs school, we starten om 20.00u

CREF is een nieuwe methodiek gebaseerd op de piramide van Maslow. Een belangrijk onderdeel hierin is de prenatale geschiedenis. Er wordt ingegaan hoe de start van ons leven van invloed kan zijn op ons dagelijks leven. Hierbij kun je denken o.a. vanaf het moment van conceptie tot aan de geboorte waarin een aantal kritische momenten voorbij komen . Welke mogelijke effecten dit kan hebben op het basisvertrouwen.

Ook nieuwsgierig naar de CREF-Methode en hoe wij Caroline Bovee, Marjolein Bakker en Ank Kampman werken in onze praktijk van Basisvertrouwen? Interesse in de opleidingsmogelijkheden die er zijn? Of wil je meer weten als professional en/of ouder dan ben je van harte welkom!

Mocht je willen komen dan graag opgeven via info@ankkampman.nl of 06-38471630

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend