In e-healthweek geeft Patyna doorkijkje naar de toekomst

0

Sneek- Er zijn veel technologische hulpmiddelen, die ouderen kunnen ondersteunen bij het langer zelfstandig zijn en blijven. De afdeling Human Technology van ouderenzorgorganisatie Patyna houdt zich bezig met technologische ontwikkelingen. Om mensen kennis te laten maken met de nieuwste, technologische hulpmiddelen doet Patyna mee aan de landelijke e-healthweek.

De e-healthweek is van 21 januari tot en met 25 januari. Tijdens de e-healthweek worden in diverse locaties van Patyna bijeenkomsten georganiseerd. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld kennismaken met Virtual Reality. Ook Tessa is aanwezig, een pratende bloempot, die mensen met beginnende dementie kan helpen met het onthouden van afspraken en andere zaken. Verder kunnen bezoekers een lepel uitproberen, die speciaal ontwikkeld is voor mensen met Parkinson. Medewerkers van Patyna zijn aanwezig om informatie te geven over de vele mogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op één van onze locaties tijdens deze speciale week:

Maandag 21 januari
Nij Marienacker, Marienacker 1, Workum
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Dinsdag 22 januari
Bonifatiushuis, Jachthavenstraat 28, Sneek
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Woensdag 23 januari
Saxenoord, Hertog van Saxenlaan 78, Franeker
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Donderdag 24 januari
Flecke, Midstraat 10, Joure
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Vrijdag 25 januari
Bloemkamp, Floridus Campuslaan 1, Bolsward
Tijd: 14.00 – 20.00 uur

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend