Centrum Sneek bruisde tijdens ‘Mooi Sneek’

0

Mooi Sneek 2015-48Sneek – Duizenden mensen op straat, meteen bij de entree van het winkelgebied een draaiend rad bemand door presentator Joey Hereman, paaldans demonstraties, twee maal een flitsende modeshow op het Schaapmarktplein, een ‘lifestylebox’ op de Eierbrug, drukke terrassen en flanerende en vooral ook kopende mensen. Kortom de Voorjaarseditie van ‘Mooi Sneek’, de lifestyledag op Paasmaandag is definitief geland. In september van 2014 zag Mooi Sneek het levenslicht met overigens ook al een geslaagde uitvoering.

Mooi Sneek 2015-1

Dat ging overigens niet zonder slag of stoot. Marianne Bouwman van GrootSneek, haar zus Irene, Ying Mellema, Arjo Houtman en Erin Diekstra, zeg maar de organisatie, en hun team hebben er fors aan moeten trekken om zoveel mogelijk mode- en lifestyle-georiënteerde detaillisten in de Sneker binnenstad te overtuigen van de potentie van het evenement. Maar dankzij niet aflatend enthousiasme kregen ze het merendeel van de Sneker retail achter zich. Daar zullen ze naar verwachting na deze dag minder moeite mee hebben. De foto’s van het evenement spreken voor zich.

Mooi Sneek 2015-3

Mooi Sneek 2015-20

Mooi Sneek 2015-5

Mooi Sneek 2015-36

Voor meer info zie de Facebookpagina van Mooi Sneek

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend