Maarten van der Weijden verzorgt 25ste Magister lezing in Theater Sneek

0

Sneek-Tegenslag haalt de reus in je naar boven Maarten van der Weijden over school, ziekte en de Elfstedentocht. Het levensverhaal van Maarten van der Weijden (Alkmaar, 31 maart 1981) leert ons dat iedereen altijd een tweede kans krijgt. Maar dat je wel moedig moet zijn om die kans te grijpen. De boomlange topzwemmer kreeg kanker maar zwom door. Hij werd Olympisch kampioen. Hij moest voor Dokkum opgeven in zijn eerste Elfstedentocht. Maar hij zwom door. Na 75 uur haalde hij de finish in zijn tweede poging daarna toch. De reus die een held werd komt naar Sneek. Hij zal vertellen over hoe je dat doet, na tegenslag doorzetten en alsnog het beste uit jezelf halen.

De lezing vindt plaats op dinsdag 17 maart in het Theater Sneek, Westersingel 28 Sneek, inloop vanaf 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur.

Uw gastheer van deze avond is Habtamu de Hoop, presentator van het tv-programma Het Klokhuis en oud-leerling van de RSG.

De lezing wordt omlijst met muziek en na afloop is er in de foyer gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar de Maarten v.d. Weijden Foundation.

Foto: Raymond van Olphen

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend