Gezellig culihoppen langs elf restaurants in Sneek voor het échte Elfstedengevoel

0

Sneek – Met zo’n zachte winter als deze begint het Elfstedengevoel toch wel een beetje weg te zakken. Gelukkig stond afgelopen vrijdag de uitverkochte februari-editie van de Culinaire Elfstedentocht weer voor de deur, waarbij ook dit jaar de Sneker restaurants weer alles uit de kast hebben gehaald om toch nog een beetje het Elfstedengevoel naar Sneek te halen. Geen schaatsen, koek of zopie, wel culinaire hoogstandjes, winters sfeertje, stempelkaarten, maar bovenal: heel veel gezelligheid!

Om 18:00 uur startte de Tocht der Tochten langs de Walrus, Proeflokaal Sneek, De Kastanje Restaurant, Pata Negra Sneek B.V., Markt23, Biercafe3B, Sing King Ling Sneek, Restaurant Onder de Linden, Van der Valk Hotel Sneek, Grand Cafe de Bommel, Indonesisch Restaurant Klein Java. Een verkenningstocht waar ook deze editie weer honderden fanatiekelingen culihoppen langs deze elf restaurants waar men werd getrakteerd op lekkernijen en bijpassende drankjes. Geen onderlinge strijd of wedstrijd, gewoon genieten van de culinaire hoogstandjes die Sneek te bieden heeft. Met een volle maag én een volle stempelkaart wachtte daar, bij zowel het begin- als eindpunt van deze tocht, in de Walrus de felbegeerde medaille. En ook deze editie bewijst wel weer: eten verbroedert!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend