Springkussen Spektakel Schuttersveld in de herfstvakantie

0

Sneek- In de herfstvakantie vindt op Sportpark Schuttersveld de derde editie van het Springkussen Spektakel plaats. Op donderdag 24 oktober 2019 staat de Schuttersveldhal vol met springkussens, stormbanen en een ballenbak. Het evenement is speciaal voor kinderen van 4-12 jaar.

Springen voor meer beweging

Bijna de helft van de Nederlandse kinderen beweegt te weinig. Hun motorische vaardigheden gaan achteruit en overwicht bij kinderen neemt toe. Enkele oorzaken daarvan zijn de digitalisering, verstedelijking en te weinig veilige speelplekken.

  • Bewegen is goed, maar meer bewegen is nog beter
  • Doe minstens elke dag een uur aan matig intensieve inspanning
  • Voorkom veel stilzitten
  • Bewegen is plezier maken

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend