Kindertheater ‘Deep deep’ op Brede School Sperkhem/Nij Túndoarp

0

Sneek- Op vrijdag 11 oktober speelt kindertheater ‘Deep deep’ de voorstelling ‘Met Muisje Gijs op wereldreis’. Het is een van de activiteiten die de Brede School Sperkhem/Nij Tundoarp organiseert. De Brede School bestaat uit : De Koningin Wilhelminaschool met in hetzelfde gebouw Kindercentrum De Oude Dijk en De Master Sperkhem met daarin Peuterspeelzaal De Doerak.

Op vrijdag 11 oktober vinden er dus 4 voorstellingen plaats:

Om 9.30 uur: de peuters en kleuters van beide locaties

11.00 uur     : groep 3,4,5 van de De Master en de Wilhelminaschool

13.00 uur     : groep 6,7,8 van beide scholen

Om 14.30 uur bieden de acteurs van ‘Deep deep’ de wijk een vierde gratis voorstelling aan. Deze voorstelling is bestemd voor gezinnen uit de wijk, cliënten van Philadelphia, eenzame ouderen uit de wijk en bewoners uit het Dr. Wumkeshûs.

Alle voorstellingen vinden plaats in de sporthal bij De Master Sperkhem.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend