Unieke Expositie bloem- en groenwerk in retro potten en vazen

0

Sneek- Van 20 tot en met 22 september 2019 verzorgen Jacqueline Aukes (Ypecolsga) en Hinke Bouma (Wiuwert) in de 12de eeuwse St Joriskerk te Britswert een tentoonstelling van bloem- en groendecoratie in potten, vazen en schalen van Duits aardewerk, ook wel Germany-keramiek genoemd.

Jacqueline en Hinke zijn gepassioneerde bloemschikkers. Bovendien zijn zij fanatieke verzamelaars van bijzondere vazen en potten. Deze keer exposeren zij een grote collectie Duits retro-keramiek uit de jaren ’40, ’50, ’60, ’70 en ’80. Het keramiek is van Bay, Scheurich, Dümler en Breiden, Silberdistel en Strehla enz.
Hun werk is origineel en zij gebruiken natuurlijk materiaal voor het bloem- en groenwerk.
Een beperkt aantal stukken zal te koop zijn.

Openingstijden:

vrijdag 20 september van 15.00 – 21.00 uur

zaterdag 21 september van 11.00 – 18.00 uur

zondag 22 september van 11.00 – 17.00 uur

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend