Dansers Kunstencentrum Atrium schitterden in Theater Sneek

0

Sneek- Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni trad een groot aantal dansleerlingen van Kunstencentrum Atrium op bij de Atrium Dansdagen in Theater Sneek. Zo’n 600 leerlingen schitterden dit weekend op het podium van Theater Sneek. Alle dansstijlen kwamen aan bod, van hiphop en modern tot klassiek ballet en jazz.

Per dag verschilde het programma met steeds andere dansgroepen op het podium. Van de 4-jarige ballerina’s uit de lessen Algemene Dansante Vorming (ADV) van meester Niels van der Wal en de klassieke spitzendansers van Jacqueline Veldhuis tot de moderne dansers die les krijgen van Afke Brenninkmeijer, de jazzgroepen onder leiding van Raymond Guzman en de hiphop-crew van Jarno Spijker. Ook diverse talentklassen, Dance Explosion en Young Dance Explosion waren van de partij.

Foto: Margon Mink

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend