Nachtkijkers Filmfestival in Heeg krijgt tweede editie

0

Heeg – Aankomende zomer vindt op de idyllische Watersportcamping Heeg de tweede editie van het unieke openluchtfilmfestival Nachtkijkers plaats. Kamperende filmliefhebbers kunnen van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus 2019 onvergetelijke films onder de sterrenhemel  bekijken. Nachtkijkers werkt samen met o.a. het Noordelijk Filmfestival, Shortcutz Amsterdam en New Noardic Wave.

Bij Nachtkijkers Filmfestival worden film en natuur op een unieke manier met elkaar gecombineerd. Dit jaar is het thema ‘No Pressure’. Overdag kunnen bezoekers genieten van  livemuziek en zomerse activiteiten, zoals zwemmen en bbq’en. Zodra op vrijdag- en zaterdagavond de zon ondergaat, worden op twee verschillende schermen meerdere verrassende films  vertoond. Met arthouse- en mainstreamtitels is er voor ieder wat wils. Organisator Dorrit Jorritsma: “Onze generatie, de millennials, heeft te maken heeft met keuzestress, hoge druk van werk en de maatschappij, een groot risico op burnouts en grote maatschappelijke veranderingen, zoals het klimaat en de ontwikkelingen op technologisch gebied. Nachtkijkers is een weekend lang no pressure en in een prachtige omgeving lekker met zijn allen films kijken die bij deze thema’s aansluiten.” Het filmprogramma wordt samengesteld in samenwerking met grote partners uit de filmwereld, zoals Shortcutz Amsterdam en Noordelijk Filmfestival. Daarnaast worden er samen met New Noardic Wave leuke workshops en kampvuurgesprekken met jonge Friese filmmakers georganiseerd.

Early Bird tickets kosten €65 en voor wie niet in een tent wil slapen zijn er ook (tegen meerprijs) chalets te huur. De kaartverkoop begint op 15 april via www.nachtkijkersfilmfestival.nl.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend