Urban Hiphopfeest Get Lit in Grand Café Ludiek

0

Sneek- Vrijdag a.s., 19 april,  is er in Grand Café Ludiek een Urban Hiphopfeest met Get Lit waarbij de organisatie zich richt op de doelgroep 16 t/m 21 jaar. “In de afgelopen jaren heeft er niet een feest zoals dit plaatsgevonden.  Wat ons feest origineel maakt is dat wij twee verschillende podia hebben.

Op de begane grond komen DJ Puri (inmiddels internationaal bekend, uit Sneek), Forrest Thomas, Yung R3bel draaien en geeft Louis Pedro een live act. Op de eerste verdieping zullen Wietze Wempe & Chessanzo (Julian Chessa)  Future House, deephouse & BassHouse gaan draaien. Ook een genre wat wij niet vaak tegen komen in Sneek”, aldus Thomas Rienstra van Straight A’s Entertainment. Samen met Shania Lanen en Stijn Tolman (eigenaar Takno – wear) organiseren zij het  Urban Hiphop feest GET LIT.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend