Pizabakken met Momi Siboni op De Oudvaart

0

Sneek- Bewust maken van wat je eet, dat was het projectdoel van chef-kok Momi Siboni de afgelopen weken tijdens een trio kooklessen basisschool De Oudvaart in Sneek. En of de eigenaar van Texas Steak zijn doelstelling heeft behaald? Reken maar van yes! Zeker na de sessie van vandaag, waarbij de kinderen bezig gingen om hun eigen pizza’s en smoothies te maken.

De resultaten van de kleuters mochten er zijn. Na de hamburgers en het huisgemaakte aardbeienijs stonden bovengenoemde lekkernijen vandaag op het menu. Niet alleen de kinderen genoten van de lessen en het resultaat, ook Siboni voelde zich helemaal senang tijdens zijn uitstapje van keuken naar basisschool.

De foto’s zijn er het bewijs van. Inderdaad zonder de kinderen op ’e kiek. Iets met privacy & zo…

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend