LIVE MUZIEK MARKTSTRAAT SNEEK

0

Sneek- Zondag 21 April 2019 zijn Kevin Stuurhaan en John Snijders te gast op de Marktstraat te Sneek. Kevin en John zijn al een tijdje een muzikaal duo en hebben een zeer uiteenlopende muzikale smaak. Mooie meerstemmige covers worden in een nieuw jasje gestoken.
Kevin Stuurhaan bekend van o.a. Faderpaard 2019 en Kevin’s crew, met zijn uitzonderlijke hoogte en zuivere stem haalt hij gemakkelijk liedjes van oa Queen, John Denver en Billy Joel, aangevuld met de door Jan Tekstra gecoachte stem van John, deze avond covers gaan vertolken uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en nu.

Voor dit middag matinee hebben zij een tal van songs in gedachte die goed past bij de entourage van het buitenoptreden. Ofwel, een fijne middagborrel met heel veel plezier en mooie muzikale klanken. Zij starten om 14:00 uur.

[adroate group =”6″]

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend