Maak kennis met Straight A’s LAB: de nieuwe evenementenlocatie in hartje Sneek

0

Sneek – Gisteravond opende Straight A’s LAB haar deuren en daarmee startte het feestelijke openingsweekend voor de nieuwe evenementenlocatie. Iedereen was van harte welkom om een kijkje te nemen in het pand op de Kruizebroederstraat.


Afgelopen weken heeft de organisatie achter LAB, Straight A’s Entertainment, flink geklust in en aan het pand om een nieuwe look te creëren. De gevel heeft een make-over gekregen, de muren hebben een likje blauwe verf gekregen, hier en daar hangen spots in allerlei kleuren: een compleet nieuwe look and feel! Daarnaast is het pand helemaal opnieuw gestript: een lekkage was de boosdoener.

Straight A’s Entertainment huurt voor een half jaar het horeca etablissement Kruizebroederstraat 25 te Sneek, beter bekend als de Mootz. Qua indeling is het pand bijna hetzelfde gebleven, qua uitstraling niet. Dankzij de kleuren, nieuwe tafels, stoelen, bar en goede belichting, heeft het pand een warme en moderne sfeer gekregen. Het team met enthousiaste en gastvrije medewerkers maakt de beleving compleet!

Vanavond mogen ze dan ook echt los. Waar gisteren de gelegenheid was voor een kijkje in het pand, een praatje, hapje en drankje, gaat vanavond het dak eraf! Om 19:30 uur zet het feestelijke openingsweekend zich voort met een fantastisch optreden van Engel & Just ft. DJ Native. Deze jongens gaan je live vermaken met hun opzwepende repertoire. Vervolgens staat om 21:30 een lekkere editie van Ladi Dadi voor de deur! Deejay Manie, Isaac Blaze en MC Sherlock zorgen ervoor dat je niet stil kan staan bij het horen van de dikste HipHop en R&B Classics.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend