Jeugdorkest On The Move en Keep Going verzorgen koffieconcert

0

Sneek- Jeugdorkest On The Move en het startersorkest Keep Going (beide onderdeel van het Stedelijk Muziekkorps Sneek) hebben gistermiddag een koffieconcert verzorgd in It Nije Formidden te IJsbrechtum. Voorafgaand aan het optreden voor de vele (groot)ouders, vrienden en familie, hebben de kids eerst met elkaar gerepeteerd, samen gegeten en gechilled. Voor de jongste leden van de vereniging, Keep Going, was het hun eerste optreden; spannend, maar het ging hartstikke goed!

Ook op deze middag heeft On The Move vol trots, dat bestaat uit ongeveer 40! leden, haar nieuwe kleding gepresenteerd.

Dit enthousiaste jeugdorkest is haar sponsor: Koopmans en Zwart Elektrotechniek B.V., hier enorm dankbaar voor!

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend