Concert NEXT LEVEL vocals Try out concert van nieuwe Friese vocal group

0

Sneek- De nieuwe Friese Vocal Group NEXT LEVEL Vocals houdt op zaterdag 13 april haar allereerste try out concert. Het concert vindt plaats in Sneek, in de theaterzaal van Kunstencentrum Atrium. Aanvang is 20 uur, zaal is open om 19.30 uur. Het concert duurt een uur en is gratis toegankelijk. Omdat het een kleine zaal is, wordt bezoekers gevraagd zich even aan te melden via info@alinda.nu

De groep bestaat uit Christel van Bockxmeer (sopr/alt) uit Bolsward, Erwin de Ruijter (tenor/alt) uit Bolsward, Alinda Talsma (sopr/tenor) uit Grou, Dennis Dronkers (bas) uit Sneek en muli-instrumentalist Carel van Leeuwen uit Terherne. De leden van de groep zijn allen professioneel werkzaam in de muziek- en koorwereld: als zangdocent, dirigent, arrangeur, instrumentalist of koorregisseur. De groep zingt lichte muziek en schrijft grotendeels haar eigen arrangementen. NEXT LEVEL Vocals leent zich bij uitstek voor concerten in theaters, kerkjes en in andere bijzondere locaties.

Passende muziek bij ceremonies De groep zingt -naast in theaters en kerkjes- ook bij ceremonies. Het repertoire van de groep richt zich onder andere op ceremonies van bijvoorbeeld bruiloften of begrafenissen/crematies. NEXT LEVEL Vocals verzorgt daarbij een bijzondere en passende muzikale invulling.

Omrop Fryslân, Noardewyn NEXT LEVEL vocals treedt op vrijdagmiddag 5 april live op in het radio- en tv-programma Noardewyn bij Omrop Fryslan.

Foto is gemaakt door Cobus Prins. Op de foto van links naar rechts: Christel van Bockxmeer, Erwin de Ruijter, Alinda Talsma, Carel van Leeuwen en Dennis Dronkers De foto is evt groter te verkrijgen via info@alinda.nu

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend