Voorjaarskermis: Slechte weersomstandigheden zorgen voor 70% minder bezoekers

0

Sneek- Het was tot nu toe een onstuimige week voor de exploitanten die met hun zaken op de voorjaarskermis stonden . Door het flinke natte weer en de harde wind bleven veel bezoekers weg van de kermis . Zelfs tijdens de Eurodag afgelopen woensdag  bleef het erg rustig.

“Vergeleken met voorgaande  jaren zijn er zo 70 procent minder bezoekers geweest”,  aldus een exploitant. “Gelukkig dat het vrijdag aangenamer weer was, dat merk je direct  veel opa´s en oma´s met de kleinkinderen  zag je nu al vroeg over de kermis lopen .” Opvallend is de ruime keus aan vermaak van snelle rit in de breakdance tot heerlijk rondje in nostalgische zweefmolen .

Met nog twee dagen te gaan hoop men de bezoekersaantallen nog wat op te krikken. Hopelijk zijn de weergoden niet opnieuw spelbreker.

Foto’s Jan Douwe Gorter

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend