Overhandiging cheque Cliniclowns

0

Sneek- Zoals menigeen zich zal herinneren, is er door Carnavalsvereniging De Oeletoeters , mede op verzoek van haar Prins Geert Pieter de 1e een maatschappelijk doel aan het Carnavalsfeest gekoppeld. Dit doel, de CLINICLOWNS, paste, met een “knipoog”, goed bij het carnavaleske gebeuren.

Bij de externe receptie in De Stolp werd een verloting gehouden van geschenken, die door onze lokale middenstanders beschikbaar gesteld werden, tijdens de optocht werd er gecollecteerd en door Gemeente Súdwest Fryslân en De Oeletoeters werd de opbrengst van de “Mienskip” van Súdwest Fryslân nog verder aangevuld.

Op 14 maart was het eindelijk zo ver, de cheque à EUR. 2.611,-  werd door Gert Mengerink, Algemeen Voorzitter, samen met Prins Geert Pieter de 1e en Secondant Pyt Jaarsma, onder toezicht van Bestuurslid Jitze Bok, overhandigd aan Dhr. Ebel Zandbergen, de lokale vertegenwoordiger van de CLINICLOWNS.

Carnavalsvereniging De Oeletoeters heeft de intentie om volgend seizoen wederom een maatschappelijk doel aan het carnaval te koppelen, maar hecht ook veel belang aan nieuwe leden, die zich voor vereniging en gemeenschap willen inzetten. Aanmelden kan via secretariaat@oeletoeters.nl

Foto: Paul Kroon

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend