Op weg naar een tweede druk van ‘Ver van het front?

0

Sneek- Op weg naar een tweede druk van ‘Ver van het front? Friesland en de Friezen in de Eerste Wereldoorlog’. Helpt u mee? Zo’n vier maanden geleden werd in Tresoar het eerste exemplaar van Ver van het front aangeboden aan de Friese Commissaris der Koning Arno Brok. We hebben sindsdien een flink aantal recensies gekregen die lovend zijn over het boek. Pauline Onderwater schrijft in het Jaarboek De Vrije Fries: ‘Het resultaat is een kloek boekwerk van meer dan 450 pagina’s, prachtiggeïllustreerd, waarin werkelijk elke Friese steen wordt bovengehaald. (…) Het boek behoort zeker tot de betere lokale geschiedenissen.’

Het Friesch Dagblad stelt: ‘De auteurs stelden zich vooral ten doel om een aantrekkelijk boek te maken voor een breed publiek. Dat is goed gelukt, mede dankzij de talrijke foto’s en andere illustraties’

En ook prachtige reacties van lezers die nu eindelijk vage familieverhalen kunnen plaatsen omdat ze nu begrijpen wat het leven van hun gemobiliseerde voorvaderen is geweest of waarom ze Belgische of Franse vluchtelingen of oorlogskinderen in huis hadden.

Het boek is al na korte tijd uitverkocht is. Daarom onderzoeken we de mogelijkheid van een tweede druk. Dat kan alleen als we van tevoren weten dat we ruim 100 boeken hebben verkocht. Dat aantal is bijna gehaald, we willen echter nog heel graag zo’n 25 boeken verkopen. Helpt u ons?

Het boek kost € 35, een berichtje aan mij is voldoende. Mailen kan ook: info@uitgeverijlouise.nl. Hartelijk dank, ook namens de auteurs.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend