Dr. Love Dance Classic Night, zaterdag 16 maart in het Bolwerk  

0

Sneek- Een ouderwets heerlijke avondje dansen en weer helemaal uit je dak gaan op die onvervalste dance classic hits van toen? Zaterdag 16 maart is het zover met Dr. Love Dance Classic Night in het Bolwerk! Tja, en dan is het feest…

Beleef opnieuw de 70’s/80’s/90’s en waan je terug in de tijd met die aanstekelijke en onovertroffen hits van Abba, Aretha Franklin, Chic, Diana Ross, Donna Summer, Dr. Alban, Gloria Gaynor, Haddaway, Kool & the Gang, Michael Jackson, The Trammps, Sister Sledge, Whitney Houston en nog veel meer. Al jouw favoriete nummers komen voorbij.

De danseressen van Dr. Love steken het vuurtje aan, zwepen de boel op. De blazers zorgen voor ‘good vibes’. En dan heerlijk samen swingen. All night long. Let dance and celebrate life …

Voor tickets ga naar: www.hetbolwerk.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend