Concert The Oldtime Stringband in Hieslum

0

Hieslum – The Oldtime Stringband treedt op zaterdagavond 23 maart op in Muzykkafee DeVille te Hieslum. Deze vijfkoppige band speelt een aanstekelijke mix van old-time country, bluegrass, en Americana. Een samenspel van gitaar, fiddle, banjo, mandoline, contrabas, vier stemmen en daarbij gevoegd de stem van de Amerikaanse zangeres Shelly O’day.

Hun muziek klinkt bij tijd en wijle alsof ze zo uit het Appalachengebergte zijn komen wandelen. Onder andere bij (old)-country-liefhebbers en -linedancers is hun repertoire populair. Een van de bandleden is Ton Knol (gitaar, mandoline & zang), de vader van de bekende muzikant Tim Knol. Het concert in het muziekcafé op de Tempelreed 14 begint om 21.00 uur.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend