Nieuw! Rubriek ‘Menu van de Chef’

0

Sneek – Met veel enthousiasme presenteren wij vanaf vandaag wekelijks op donderdag onze nieuwe video rubriek ‘Menu van de Chef’.

Op Youtube zijn al vele recepten te vinden van de meest uiteenlopende gerechten. Toch wordt er veel naar deze filmpjes gekeken om te leren en je te laten inspireren over de mogelijkheden om een gerecht net weer op een andere wijze te bereiden dan dat je dat normaal gesproken doet. Of misschien durf jij het aan om een gerecht te maken wat je nog nooit eerder bereidt hebt. Het blijft leuk om je tafelgenoten te verrassen en nog fijner wanneer dit gewaardeerd en beloond wordt met smullende gezichten en lege borden!

Nu hebben wij in de regio GrootSneek veel restaurants met ieder zo hun eigen specialisme. Om er achter te komen wat er achter de keukendeuren gebeurt neemt Leo de Ree (kok, eigenaar) van Brasserie de Koperen Kees ons graag mee tijdens het bereiden van 10 verschillende gerechten in de serie ‘Menu van de Chef’.

Leo is samen met zijn vrouw Atsje Schilstra eigenaar van Brasserie de Koperen Kees. Zij laten iedere bezoeker met liefde kennismaken met de beste en meest verrassende gerechten en wijnen. Beiden met jarenlange ervaring op het vlak van horeca. Zij ondernemen uit een overtuiging om vol toewijding een toegankelijk restaurant op hoog niveau te leiden.

In de eerste video maakt Leo Avocado met Geitenkaas voor ons. Dit is zodanig gefilmd dat het ook thuis gemaakt kan worden. Mocht je dit toch te moeilijk vinden om de bereiden maar wel erg benieuwd bent naar de smaak dan kun je het deze week ook proeven bij Brasserie de Koperen Kees.

De video’s zijn geproduceerd en geregisseerd door Lennart Rodenhuis van Rodenhuis Mediaproducties.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend