Zware Jongens Krattenpolka wordt de Sneekweekhit van 2018

0
Sneek – Het is een goed jaar voor de Zware Jongens. Na het grote succes van de Kneu, (ondanks radio en tv-boycot bijna twee miljoen views binnen een half jaar op YouTube) is er nu een onverwachte hit ontstaan met de Lege Krattenwals.  Op 3 augustus is dit nummer, waar heel Nederland van in de ban is geraakt, uitgekomen op single. Dankzij een aantal prachtige filmpjes, gemaakt tijdens o.a. de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar festival in Assen, is de Krattenpolka, zoals het nummer in de volksmond heet, een een enorme hype. Deze week zelfs op de tweede plaats bij Dumpert.
De Zware Jongens hebben nu een clipje gemaakt. Niet omdat ze de spontane filmpjes voor wat betreft entertainment en spontaniteit kunnen overtreffen, maar om te laten zien wat de oorspronkelijk gedachte achter dit nummer was. Twee fietsbellen (gemonteerd op een leeg bierkratje) waar mee kan worden gebeld als er niet met het kratje wordt gerammeld. En iedereen heeft lol!
De Lege Krattenwals werd al in 2006 opgenomen. Het stond destijds als B-kant op de single “Alles heeft een einde” waar destijds alle aandacht naar uit ging. De Krattenwals is destijds wat in de vergetelheid geraakt.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend