Mooi Sneek – Fashion, Beauty, Lifestyle en Food

0

Sneek – In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 april wordt Mooi Sneek georganiseerd. Dit is hét shopevent op het gebied van fashion, lifestyle en food dat in het historische centrum van Sneek wordt gehouden.

Op zaterdag 1 april van 16.00 tot 19.00 uur kun je bij Mooi Sneek een culinaire shop-route afleggen langs deelnemende winkels waar de bezoekers lekkernijen kunnen proeven van Sneker horecagelegenheden of spijswinkels. Vervolgens kunnen ze na een aankoop terecht in één van de spijswinkels of horecagelegenheden voor een gezamenlijke actie. De winkels zijn herkenbaar aan de roze loper en feestelijk ballonnen voor de deur.

culinaire elfstedentocht10021293-7740
Omdat fuchsiaroze de huisstijl kleur van de afgelopen edities was, wordt tijdens Mooi Sneek op zondag 2 april een ‘roze loper event’ georganiseerd, met een knipoog naar ‘de rode loper’. Tijdens de koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur laten mannequins tussen 14.00 tot 16.00 uur van de diverse deelnemende winkels de laatste modetrends zien of een productpresentaties op een ludieke manier op de roze loper voor hun deur. Dit gecombineerd met verschillende leuke winkelacties. Bezoekers kunnen zich deze hele dag laten inspireren door de verschillende hotspots in het centrum.

Culinair Shoppen – zaterdag 1 april van 16:00 – 19:00 uur
Roze loper Event – zondag 2 april van 14:00 -16:00 uur

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend