Lustrum-editie ‘Mooi Sneek’ wordt weekend Lifestyle-event

0

Sneek – Mooi Sneek, het door de Snekers en bezoekers uit de wijde omtrek van Sneek gewaardeerde lifestyle-event in de binnenstad van Sneek, kiest in 2017 voor een gewijzigde opzet. Namelijk een combinatie van ‘Culinair Shoppen” op zaterdag 1 april en een ‘Roze Loper event’ op zondag 2 april.

Op zaterdag 1 april kunnen de bezoekers van Mooi Sneek van 16:00 – 19:00 uur een culinaire route volgen langs de deelnemende winkels en daar een tapas-achtig gerechtje proeven afkomstig van een van de Sneker horecagelegenheden. De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan de van vorige afleveringen van Mooi Sneek bekende roze loper en het theaterpaaltje met een tros roze ballonnen.

Op 2 april van 14:00 – 16:00 uur wordt het ‘Roze Loper event’ georganiseerd, waarbij er voor, in en om de deelnemende mode(gerelateerde) winkel veel reuring is, zoals mannequins die over de roze loper de kleding van betreffend bedrijf showen.

Sneek’s Next Topmodel

Aan het lifestyle-event Mooi Sneek is tevens een modellenwedstrijd gekoppeld: Sneek’s Next Topmodel, waarover binnenkort via de traditionele en de social media (zie ook Facebook: Mooi Sneek) meer details en de voorwaarden voor deelname bekend zullen worden gemaakt.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend