Sneker Ashley Gajadin Miss Scenecs 2016

0

Sneek – Nadat Ashley Gajadin uit Sneek in 2015 Miss Beauty of Friesland is geweest, heeft ze in 2016 weer een prachtige titel weten te bemachtigen: Miss SCENECS 2016.

asgley gajadin

Wat is SCENECS: Het SCENECS International Debut Film Festival biedt internationale startende filmmakers een platform om hun films te laten zien. “SCENECS is niet zomaar een filmfestival. Het is een filmbeleving. Als bezoeker van het festival zie je de parels van de filmmakers. Hier beleef je films als de meest gevarieerde en krachtige kunstdiscipline. Bij SCENECS wordt de wereld bij elkaar gebracht door film,” aldus festivaldirecteur Arya Tariverdi.

Tijdens de 10e editie (Grand Gala) die zal plaatsvinden op 22 april 2016 in de mediastad te Hilversum in Studio21, heb Ashley een prachtige sleutelrol gekregen als Miss SCENECS: de Golden Stone Award uitreiken.

Foto SMD Fotografie

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend