René van Meurs sluit seizoen van Bolsward Cabaret af

0

Bolsward – Het seizoen van Bolsward Cabaret wordt afgesloten door René van Meurs. Winnaar van Camerretten 2012 en al voor de derde keer in Ons Gebouw. Dat betekent dus dat de eerste twee voorstellingen erg goed waren.

Aan zijn timing, zijn improvisatietalent en het gemak waarmee hij optreedt is te merken dat René deel uitmaakt van het roemruchte stand-up comedy collectief van Comedytrain. Hij won in 2012 de jury- én publieksprijs van het grootste cabaretfestival van Nederland: Cameretten, en tourde vervolgens twee theaterseizoenen met veel succes door het land. Dat was lachen. Dat vond hij niet alleen zelf, ook u vond dat massaal. Toch kwam hij zichzelf op een gegeven moment tegen, zoals iedereen zichzelf weleens tegenkomt. U kent het wel; gedeukt, gehavend en enigszins in dubio. Op zo’n moment kun je niet anders dan jezelf bij de kladden grijpen, aankijken en vragen: “ben ik na deze opdonder nog steeds even goede vrienden met mezelf?”

Vanavond ontmoet u wat er na die botsing van René is overgebleven en weer is opgestaan. Met, zoals u van hem gewend bent, enorm veel grappen, knappe improvisaties en dat alles in een moordend tempo. Slimmer, gelaagder, grappiger. René is terug, lang leve René.

  • Datum:                    23 april
  • Programma:          Even goede vrienden / René van Meurs
  • Locatie:                    Ons Gebouw Bolsward /  20.30
  • Entree:                     Voorverkoop € 15,00 Expert Bolsward
  • Website:                 www.boog-bolsward.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend