Geslaagde zesde editie Súdwest Festival in Workum

0

Workum – Kunstencentrum Atrium kijkt terug op een geslaagde zesde editie van het Súdwest  Festival. Op zondag 10 april traden bij Kultuerhús Klameare in Workum ongeveer 300 muzikanten op, solo of in een van de orkesten, ensembles, koren en bands. Het evenement trok 250 bezoekers.

Het Súdwest Festival is een jaarlijks muziekevenent dat door Kunstencentrum Atrium telkens op een andere plek in de gemeente Súdwest-Fryslân wordt georganiseerd. Het Súdwest Festival, dat om 14.00 uur begon en rond 17.00 uur eindigde, was gevarieerder dan ooit. Bezoekers genoten van allerlei muziekgenres, waaronder klassiek, pop, rock en musical. Op het affiche stonden groepen als het Sneker Symfonie Orkest, saxofoonkwartet Ladies Time, Famuse, muziekvereniging Nij Libben Koudum, popkoor Local Vocal, Duo à la Carte, het Regionaal Mandoline en Gitaarorkest en het Accordeon Orkest Sneek.

Ook waren allerlei ensembles van de partij, zoals het Noord Nederlands Gitaarensemble, het Atrium Blokfluitensemble en het Slagwerkensemble Atrium. Een groot aantal leerlingen van Kunstencentrum Atrium trad op, onder meer in bandjes.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend