Grootste schoolorkest ooit bij Music Kids Experience XXL

0

Sneek – Op zaterdagmiddag 16 april organiseert Advendo voor de eerste keer in haar bestaan een openbare workshop/clinic. Waar zou het Sneker korps zijn zonder de jeugd ? In het kader van het 70 jarig bestaan zijn alle basisschool leerlingen uit Sneek en omgeving uitgenodigd om op 16 april om 13.30 uur naar de Sneker Sporthal te komen om aan bijzondere workshop met als titel “Music Kids Experience XXL” deel te nemen.

Deze unieke middag in de Advendo verenigingsgeschiedenis zal in het teken staan van het op luchtige en inspirerende wijze kennis maken met de wereld van muziek en colorguard. Het succesvolle lesprogramma, waar vele scholen inmiddels vele mee kennismaken hebben mogen maken, wordt nu in het groot herhaald. In deze twee uren durende workshop zullen de deelnemers onder andere het nummer Up Town Funk van Bruno Mars leren spelen en/of vette dansmoves aanleren op bovengenoemde muziek. Aan het einde van deze slechts twee uur durende clinic zijn de deelnemers klaar voor een gezamenlijke presentatie van datgene dat zij in korte tijd geleerd hebben. Ook mogen zij deelnemen aan de spectaculaire Music Kids XXL groepsexercitie samen met Jong Advendo.

De deelname is gratis en het enige wat je mee moet brengen is een goed humeur. Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil jij kijken wat deze mooie hobby nog meer voor jou in het petto heeft, kom dan naar de Advendo Showavond op 16 april. Kaarten kosten € 8,50 per persoon.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend