Beleef het mode-, beauty- en lifestyle event MooiSneek

0

SNEEK – Zondag 6 september wordt voor de derde keer MooiSneek georganiseerd. Dit is een mode-, beauty- en lifestyle event in historische centrum van Sneek. Vanaf 12:00 uur staat de binnenstad bol van de activiteiten op het gebied van mode, beauty en mooi! Dus kom langs voor de nieuwste ‘musthaves’ op het gebied van mode.

Op de Eierbrug (nabij Schaapmarktplein) wordt voor de eerste keer een Open Air Stylingshow georganiseerd door Kapsalon Théresè, NM Eyewear en Nelleke Mulder Imago Groep, gepresenteerd door Nelleke Mulder.

Mooi Sneek 2015-48

Naast dit modespektakel worden er modeshows georganiseerd met professionele mannequins. Deze showen de nieuwste modetrends. De modeshows starten om 14:00 en 15:30 uur op de Eierbrug en Oosterdijk. Deze modeshows worden gegeven op een groot podium met een 8 meter lange catwalk.

Aan het einde van de middag vindt op een groot podium de finale show plaats op de Marktstraat. Hier worden de eerder gepresenteerde shows van de Eierbrug en de Oosterdijk gezamenlijk gepresenteerd met als muzikale afsluiter DJ Martin Harder.

Bezoekers kunnen zich deze dag laten inspireren via de verschillende hotspots in het centrum. MooiSneek is het event om de diversiteit van de Sneker binnenstad optimaal te beleven! Er worden Gratis Goodiebags uitgedeeld en er zijn leuke prijzen te winnen!

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend