Lionsnight wederom een succes.

0

Lionsnight, cheque uitreikenSneek-Een bijna uitverkocht theater heeft zaterdagavond volop genoten van Laura Fygi en haar band met topmusici. Laura nam het publiek mee in de diverse stijlen muziek die zij met het grootste gemak, stijlvol dansend en bewegend, ten gehore bracht. Vanaf het begin betrok zij het publiek bij haar optreden zodat het een geweldige avond werd.

De avond, alweer voor de tweede keer georganiseerd door de Lions Club in Sneek, heeft ook een mooi bedrag opgebracht. Het goede doel was dit jaar een fietsenplan van de Stichting Leergeld in Sneek en voorzitter Rinze Boersma was zichtbaar gelukkig toen hij de cheque voor een bedrag van €. 6.300 uit handen van Jan Willem Hoevers in ontvangst nam. Op het podium werden de fietsen getoond, die de stichting zal gaan aankopen zodat het publiek en de sponsors konden zien waarvoor deze avond werd gehouden. Met Halfords in Sneek is een goede deal gemaakt voor een gunstige aankoopprijs. Zonder de sponsoring van de Rabobank, Woonboulevard Sneek en Finx Accountants was dit resultaat niet mogelijk geweest. Wij zijn hen dan ook zeer erkentelijk.

Na het optreden van Laura Fygi was de afterparty met een mooi optreden van Naomi Dingerdis ook een succes want het bleef lang gezellig. Haar goede optreden, de gezelligheid en natuurlijk ook om elkaar weer eens te spreken, bleek voor veel mensen voldoende aanleiding om tot na middernacht te blijven.

Op 21 maart 2015 is de derde Lionsnight waarvoor de Lions druk bezig zijn met de programmering maar dat het wederom een prachtige avond zal worden, staat nu al vast want na twee zeer geslaagde avonden kun je natuurlijk geen stap meer terug doen.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend