Uitreiking Aggemabokaal CV de Oeletoeters

0

Aggemabokaal20120218119Sneek – Op zaterdag 9 februari wordt om 10.44 uur scherp in het Stadhuis van Sneek (Waltaplein) de winnaar bekend gemaakt van de Aggema-bokaal. Deze bokaal wordt jaarlijks door de Carnavalsvereniging De Oeletoeters uitgereikt aan een persoon (of een groep van personen) die in het afgelopen jaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan de Sneker gemeenschap.

Vorig jaar was de Blauhûster Dakkapel de winnaar. Ook dit jaar is een heel bijzondere Sneker groep uitverkoren deze stadsonderscheiding in ontvangst te nemen. De bokaal wordt dit jaar voor de 26e keer uitgereikt. De winnaars van dit jaar zijn, evenals voorgaande jaren, aangewezen door een speciale commissie, die bestaat uit de heren Geert de Rijke, Evert van der Veen en Jan Blok.

De uitreiking vindt plaats in aansluiting op de uitreiking van de Stadssleutel van de stad Sneek aan Prins Boudewijn de Eerste. De bijeenkomst begint om 10.11 uur.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend