Liveband Pleasure te gast in Café Neighbours

0

pleasure-liveSneek – Op vrijdag 15 februari is liveband Pleasure te gast in Café Neighbours aan de Kleine Kerkstraat in Sneek. De van origine Sneker band Pleasure draait al meer dan 25 jaar mee aan de top en komt vandaag met een nieuwe samenstelling met veel Sneker muzikanten! De samenstelling van Pleasure: Tom Kuipers, Bernhard Holtrop, Frank Kroon, Martin Meijer, Amende Hoogland en Monique Ringnalda.

Pleasure zal er vanavond weer een feestje van maken met een zeer gevarieerd repertoire van Top40, feest en rock tot de beste hits van toen en nu! De band valt op door hun enthousiasme en veel interactie met het publiek! Pleasure treedt op door het hele land, “maar spelen voor ons thuispubliek blijft altijd super”, aldus oprichter Tom Kuipers.

De band Pleasure begint om 23:00. Entree = gratis / Minimale leeftijd 18+

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend