Triggerfinger doet akoestische sessie op Freeze

0

Leeuwarden 22 september 2011 – De Vlaamse band Triggerfinger zal tijdens het Freeze Festival komende zaterdag een exclusieve akoestische sessie spelen. Het extra optreden van de hoofdact zal plaatsvinden in de Nivo Noord zaal, dat voor het festival is ingericht als ‘akoestische zaal’. Wie het concert wil meemaken, wordt aangeraden op tijd te komen. Het concert begint om 20.30 uur en er worden slechts dertig mensen toegelaten. Het Freeze Festival vindt plaats in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar.

Het Freeze Festival is sinds 1997 hét staalkaartfestival van de Friese popmuziek en een trefpunt van alles wat in de provincie aan poptalent rondloopt. Daarnaast wordt de line-up aangevuld met aansprekende namen uit binnen- en buitenland. Op het festival komen alle stijlen en genres aan bod, van keiharde metal tot dansbare pop, van zachtaardige folk tot rebelse hiphop: op het Freeze Festival valt het allemaal te beleven.

Stichting Friesland Pop organiseert het Freeze Festival in samenwerking met Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een volwassen muziekfestival, waar ook ruimte is voor speciale crossoverprojecten met andere kunstvormen, zoals film, fotografie en theater. http://www.freezefestival.nl (Foto Dirk de Wolf)

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend